"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitnodiging bijeenkomst Kenniskring Duurzame VvE’s FoodValley

Mogelijk bent u al op de hoogte van de Kenniskring Duurzame VvE’s FoodValley. Dit kennisnetwerk is in het leven geroepen voor gemeenten, energieloketten, VvE procesbegeleiders, VvE beheerders, Bouwadviesbedrijven en EPA-W adviseurs én (koploper) VvE’s (Verenigingen van Eigenaren) uit de FoodValley regio. Dit om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en best practices beschikbaar te stellen.

Op 25 september a.s. is de feestelijke en officiële start van deze Kenniskring in “De Basiliek”, Wiltonstraat 56, 3905 KW in Veenendaal.

Besturen en eigenaren van VvE’s zijn tussen 15.30 en 21.00 uur welkom op deze bijeenkomst. Er is een middag- en een avondprogramma welk naar keuze bijgewoond kan worden. Beide sessies zijn identiek en gratis toegankelijk, ook zonder lid te zijn van de Kenniskring.

De Kenniskring heeft een eigen webpagina met praktische informatie over verduurzamen en het netwerk. Voor meer informatie over de Kenniskring, lid worden of aanmelden voor 25 september, ga naar de website.

Hopelijk tot ziens op de 25ste!

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?