"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beheer succesvol uw VvE

Beheer van VvE’s

VVE Commitment is er voor alle VvE’s.

Beheer van VvE’s

Succesvol beheer van uw VvE hangt natuurlijk af van de deskundigheid van de beheerder. Maar daarnaast is het ook van groot belang dat er een persoonlijke klik is tussen de beheerder, het bestuur en de leden van de VvE. Een belangrijke voorwaarde voor een prettige en efficiënte samenwerking. VVE Commitment is er voor alle VvE’s: groot én klein.

Wat is een VvE?

Bewoners van een complex met koopappartementen zijn wettelijk verplicht om bij te dragen aan het onderhoud en beheer van gemeenschappelijke gedeelten en zaken. Om dit in goede banen te leiden heeft de overheid de Vereniging van Eigenaren (VvE) in het leven geroepen. Iedere koper wordt automatisch lid bij aankoop van zijn/haar appartement. De VvE is opgebouwd uit een bestuur en een aantal commissies en vergadert minimaal één keer per jaar. Het opbouwen van een reservefonds en het opstellen van een jaarrekening zijn andere wettelijke verplichtingen.

Het beheer van een VvE, mandeligheid en/of parkeerplaatsen is bij VVE Commitment opgesplitst in drie soorten beheer:

Totaal VvE Beheer

Al deze dienstverlening komt samen in ons Basis All-in pakket. Geniet van het voordeel van volledige ontzorging voor VvE’s, centraal geregeld op één plek.

Onafhankelijk VvE advies

Als de zaken rondom de VvE goed geregeld zijn, dan kunnen er toch nog losse vragen rijzen. VVE Commitment biedt naast de standaard pakketten ook onafhankelijk advies voor Verenigingen van Eigenaren die een extra paar ogen nodig hebben bij een bepaald onderwerp. Of het nu gaat om een financieel, secretarieel of technisch vraagstuk; onze specialisten staan klaar.

VvE oprichten of activeren

Moet de Verenigingen van Eigenaren nog opgericht worden? Of is het een slapende VvE die geactiveerd moet worden? Ook hier kunnen wij assisteren waar nodig of alles uit handen nemen. Wij kunnen precies vertellen wat er allemaal moet gebeuren, zoals het inschrijven bij de KvK of het opstellen van het huishoudelijke reglement. Of advies over de technische aspecten en de hoogte van de VvE-bijdrage.

Meer weten over het beheer van VvE’s en onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke VvE vraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met uw VvE
  • 1 kantoorbasis, 4 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met u op.

Vul ons contactformulier in

Laat uw gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met u op.

× Hoe kunnen we je helpen?