"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vlag van Commitment VvE-Beheer

Terugblik relatiebijeenkomst VvE-beheer

Met immense vreugde kijken wij terug op onze recente relatiebijeenkomst die op 28 september plaatsvond op de Hofstede 57 in Lienden.Het was een bijzondere gelegenheid waarvoor we iedereen hartelijk willen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het succes van het evenement. We zijn verheugd te constateren dat ons initiatief met open armen is ontvangen.

De bijeenkomst kenmerkte zich door een interactief gedeelte met diverse thema’s, een informatievloer waar maar liefst 13 bedrijven zich presenteerden, en een boeiend forumgesprek. We hebben geprobeerd een gevarieerd programma te bieden dat zowel informatief als inspirerend was. Een bijzonder hoogtepunt was de aankondiging dat wij, Commitment VVE-beheer, officieel zijn toegetreden als lid van de BVVB, branchevereniging VvE-beheerders. Deze toevoeging versterkt onze samenwerking en onderstreept het succes van ons gezamenlijke streven.

De eerste reacties waren uitermate positief, wat ons motiveert om in de toekomst meer van dergelijke bijeenkomsten te organiseren. Wij geloven dat frequenter contact tussen bestuurders en commissieleden, voorlichting en het delen van informatie bijdragen aan een betere samenwerking en relatie tussen beheerders en VvE’s.

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt op de relatiebijeenkomst van Commitment VVE-beheer.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?