"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VVe Commitment helpt graag

Beheer van mandeligheid en parkeerplaatsen

VVE Commitment regelt voor de mede-eigenaren van de mandeligheid dat het beheer volgens afspraken wordt uitgevoerd.

Beheer van mandeligheid en parkeerplaatsen

Een woning kan een stuk mandelig terrein hebben, zoals parkeerplaatsen, een binnenterrein of een pad. Mandeligheid is een bijzondere vorm van mede-eigendom. De personen die eigenaar zijn van een aandeel in een mandeligheid hebben allemaal toegang tot dit terrein. Dit mede-eigendom is vaak gekoppeld aan een woning. Je kan de woning niet zonder je aandeel in het mandelige terrein verkopen.

Iedereen die een aandeel in de mandeligheid heeft is, samen met de andere eigenaren, verantwoordelijk voor het beheer van het mandelige terrein. Het beheer omvat het onderhoud. Hoe dit beheer wordt uitgevoerd kunnen de eigenaren onderling afspreken of staat omschreven in de notariële akte.

Aan het beheer en onderhoud zijn vaak kosten verbonden. VVE Commitment regelt voor de mede-eigenaren van de mandeligheid dat het beheer volgens de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

Beheer parkeerplaatsen

Ook parkeergarages, parkeerterrein of parkeerplekken kunnen een mandeligheid zijn. Soms zijn ze al onderdeel van een bepaald VvE-complex en soms is het een aparte vereniging. VVE Commitment heeft ervaring met het beheer van verschillende parkeerplaatsen en helpt graag met het financieelsecretarieel en technisch beheer hiervan.

Meer weten over het beheer van mandeligheid of parkeerplaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke VvE vraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met uw VvE
  • 1 kantoorbasis, 4 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met u op.

Vul ons contactformulier in

Laat uw gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met u op.

× Hoe kunnen we je helpen?