"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed technisch beheer betaalt zich terug

Technisch beheer VvE

VVE Commitment begeleidt het proces van begin tot eind

Technisch beheer VvE

Onderhoud van een pand is zeer belangrijk. Je ontkomt er niet aan. En voorkomen is beter dan genezen. Dit geeft woningeigenaren een prettige en veilige woonomgeving. Een appartementengebouw is daarbij vaak complexer dan een gemiddelde woning. Een gedegen partij met bouwkundige en technische kennis helpt bij een efficiënt beheer van het pand.

Goed technisch beheer betaalt zich terug. En mocht er zich toch schade of een ander incident voordoen, dan is een snelle afhandeling natuurlijk erg prettig.

Ons technisch beheer omvat onder andere:

 • Behandelen van storing- en klachtenmeldingen over de gemeenschappelijke ruimtes
 • Begeleiding van zaken rondom dagelijks onderhoud
 • Onderhoudscontracten afsluiten, beheren en controleren
 • Onderhoudsadvies en gebouwinspectie
 • Het actualiseren van een aanwezig MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan)
 • Voor dringende zaken is een calamiteitendienst beschikbaar die 24/7 bereikbaar is.

Wij maken gebruik van Twinq voor het technische beheer van de VvE’s. Dankzij de online portal heb je altijd en overal inzicht in de onderhoudscontracten. De vereniging van eigenaren beschikt zo op ieder moment over een actueel overzicht van de storingen en reparaties.

En het bestuur heeft zelf in de hand wie bepaalde opdrachten kan geven. Bij het technisch beheer ligt de nadruk op adviseren, begeleiden en controleren van de werkzaamheden. Voor de uitvoering wordt gebruik gemaakt van gespecialiseerde bedrijven waarmee VVE Commitment goede relaties onderhoudt. Maar ook bedrijven waar de betreffende Vereniging van Eigenaren zelf voorkeur voor heeft of goede ervaring mee heeft.

Begeleiding groot onderhoud

Groot onderhoud aan een appartementengebouw kan een tijdrovende en complexe aangelegenheid zijn. Niet altijd is er een bestuurder of bewoner die tijd heeft om de begeleiding te doen. Of soms is de kennis er niet om de juiste uitvraag te doen en de uitvoering te controleren. VVE Commitment beschikt over jarenlange kennis en ervaring op dit gebied. Wij helpen VvE’s graag met de begeleiding van het groot onderhoud.

VVE Commitment begeleidt het proces van begin tot eind. We stellen samen met de VvE de werkbeschrijving op, geven advies en vragen offertes aan. Na de vergelijking en akkoord van de VvE, maken we werkafspraken met de uitvoerders en houden we toezicht op de planning en de kosten. Daarnaast letten we op de communicatie naar de bewoners en controleren we het werk.

Technisch beheer VvE uitbesteden? Regel vandaag nog een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan.

Wij weten de weg

 • Advies voor elke VvE vraag
 • Eén vaste sparringpartner
 • Altijd bereikbaar en dichtbij
 • Groeit mee met uw VvE
 • 1 kantoorbasis, 4 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met u op.

Vul ons contactformulier in

Laat uw gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met u op.

× Hoe kunnen we je helpen?