"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

comfort voor behoud van uw bezit

Over ons

Betrokkenheid en persoonlijk contact met de VvE

Over Commitment VVE-beheer

Commitment VVE-beheer (voorheen VVE Commitment) is een betrokken en dienstverlenende organisatie, centraal gelegen in Nederland. Als professioneel beheerder zet Commitment VVE-beheer zich volledig in voor adequaat en verantwoord beheer van zowel kleinere als grotere Verenigingen van Eigenaren in midden Nederland.

Compleet VvE beheer

Commitment VVE-beheer biedt een compleet pakket aan dienstverlening op het gebied van Verenigingen van Eigenaren en hun gebouwen c.q. gezamenlijke eigendommen. Naast standaard beheerpakketten is specifiek beheer en maatwerk altijd bespreekbaar. Tot onze dienstverlening behoort ook begeleiding en advisering op het gebied van verduurzaming en energiebesparing. Voor alle vragen is Commitment VVE-beheer het adres waar men terecht kan.

Werkgebied

De aanpak en visie van Commitment VVE-beheer spreekt een grote groep van opdrachtgevers aan, zoals Verenigingen van Eigenaarsprojectontwikkelaars en woningcorporaties.

In totaal hebben wij meer dan 150 VvE’s in Midden-Nederland als klant. Naast appartementencomplexen beheren wij ook commerciële ruimten, parkeerplaatsen en mandelingheden.

Het werkgebied van Commitment VVE-beheer bevindt zich tussen UtrechtAmersfoortArnhemNijmegen en de Betuwe. Maar ook hierbuiten hebben wij een aantal prachtige VvE’s in beheer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis en ervaring

Al bijna 15 jaar is Commitment VVE-beheer voor veel VvE’s de partner als het gaat om het beheer van hun eigendommen. De medewerkers van Commitment VVE-beheer zetten hun kennis en ervaring in voor efficiënt, goed georganiseerd VvE-beheer. Met veel plezier en toewijding wordt dit dagelijks in de praktijk gebracht.

Persoonlijk

Commitment VVE-beheer hecht waarde aan persoonlijk contact en communicatie. In een mate en op een wijze waarbij de Vereniging van Eigenaren zich prettig voelen. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft een vaste relatiebeheerder.

Partners

Commitment VVE-beheer is onderdeel en partner van OndernemersKompas. Dit is een bundeling van bedrijven vooral actief op het gebied van zowel zakelijke als particuliere (financiële, administratieve) dienstverlening.

op www.ondernemerskompas.nl is meer informatie te vinden over OndernemersKompas. 

Wij weten de weg

  • Advies voor elke VvE vraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met uw VvE
  • 1 kantoorbasis, 4 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met u op.

Vul ons contactformulier in

Laat uw gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met u op.

× Hoe kunnen we je helpen?