"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Berichtgeving Besturen, Commissies en Contactpersonen inzake coronavirus

Hoe het coronavirus zich verder ontwikkelt en tot welke gevolgen dit kan leiden is onduidelijk. De berichtgeving, richtlijnen en adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid houden wij nauwgezet in de gaten.

Ons kantoor is en blijft uiteraard geopend. Collega’s met griep (danwel soortgelijke verschijnselen) vragen wij thuis te blijven en zo mogelijk vanuit huis te werken. In het maken van afspraken en accepteren van uitnodigingen wordt terughoudendheid betracht. Is er (bv. vanwege krappere bezetting) sprake van verminderde telefonische bereikbaarheid dan verzoeken wij u vooral per e-mail uw vragen, storingen of terugbelverzoeken bij ons kenbaar te maken. Hiervoor kunnen de mailadressen administratie@vvecommitment.nl (voor administratieve vragen) of info@vvecommitment.nl (voor overige en algemene vragen) gebruikt worden.

Geplande VvE vergaderingen worden op dit moment door ons niet afgezegd tenzij de aanwezig geachte collega zelf als gevolg van ziekte of het risico thuis moet blijven. Natuurlijk kan een dergelijk verzoek wel komen vanuit de besturen of leden. Bv. vanwege aanwezigheid vanuit verhoogde risicogroepen of omdat de opkomst lager kan zijn. In overleg met het bestuur wordt in deze gevallen een besluit genomen. Wordt een geplande vergadering geannuleerd dan kunnen wij helaas niet garanderen dat deze vergadering binnen afzienbare tijd alsnog opnieuw kan worden ingepland. Wordt besloten een geplande vergadering niet door te laten gaan dan worden vanzelfsprekend alle leden van een VvE direct rechtstreeks geïnformeerd.

Wij beseffen dat door nieuwe ontwikkelingen de situatie morgen anders kan zijn. Zo nodig wordt hierop nader geanticipeerd. Dit alles vanuit het besef dat het welzijn en de gezondheid van u en van onze collega’s belangrijker is. Wij rekenen op uw begrip in deze. Voor nadere reactie naar aanleiding van deze berichtgeving kan contact opgenomen worden met uw beheerder.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?