"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Update Berichtgeving Coronavirus aan Besturen, Commissies en Contactpersonen (2)

Afgelopen vrijdag hebben wij u geïnformeerd over de gevolgen van het coronavirus met betrekking tot VVE Commitment. Sinds gisteren zijn nieuwe en aanvullende maatregelen van kracht. Naar aanleiding hiervan scherpen ook wij onze maatregelen aan. Met dit bericht informeren wij u nader.

Voorop blijft staan dat het welzijn en de gezondheid van u, onze medewerkers en onze contacten het belangrijkste is. Verder conformeren wij ons aan de richtlijnen en adviezen van RIVM, GGD en Rijksoverheid.
Ons kantoor is en blijft met een enigszins aangepaste bezetting geopend. Wij blijven per mail en telefoon bereikbaar. Wel is ons verzoek om zoveel mogelijk per mail met ons in contact te treden. In het maken van afspraken en accepteren van uitnodigingen wordt terughoudendheid betracht. Fysieke bezoeken en afspraken vinden plaats indien hoogst noodzakelijk, bv. in geval van storingen of dringend onderhoudswerk.
Gezien de gisteren aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om alle geplande VvE ledenvergaderingen tot en met 10 april 2020 te annuleren. We realiseren ons dat dit een fors besluit is met de nodige impact. Het geeft in ieder geval voorlopig duidelijkheid. De beheerder treedt met de VvE waar deze maatregel direct gevolgen voor heeft rechtstreeks in contact. Van VvE vergaderingen waarvoor al uitnodigingen en agenda zijn verzonden worden de leden direct vanuit ons kantoor geïnformeerd. Wat nieuwe vaststelling van geannuleerde vergaderingen betreft zullen wij in samenspraak met de VvE tot inplanning proberen te komen.

Wat ons allen verder te wachten staat is onduidelijk. Wij blijven de situatie zo goed als mogelijk volgen en indien er aanleiding toe is wordt u opnieuw geïnformeerd. U mag ervan overtuigd zijn dat iedereen bij ons zijn uiterste best doet om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Ook in deze bijzondere en uitdagende situatie. Wij rekenen op uw begrip in deze. Voor nadere reactie naar aanleiding van deze berichtgeving kan contact opgenomen worden met uw beheerder.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?