"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VVE Commitment sluit aan bij WAQ

Vanaf 1 oktober 2018 is VVE Commitment onderdeel van WAQ. De VVE-beheerder is een uitbreiding op de huidige dienstverlening van administratiekantoor Xerus. Xerus heeft al een portefeuille met Verenigingen van Eigenaren waar het beheer voor uitgevoerd wordt.

VVE Commitment beheert ongeveer 120 Verenigingen van Eigenaren in het midden van het land. Het bedrijf was voorheen onderdeel van Stichts Beheer en de Vastgoedbrigade uit Veenendaal. Per 1 oktober j.l. is VVE Commitment verzelfstandigd. Uitgangspunt is een intensieve samenwerking met de VVE’s van Xerus, waarbij gezamenlijke kennis en kunde gecombineerd en dus optimaal benut worden. Bij Xerus lag de nadruk qua beheer in het verleden vooral op het financieel vlak. VVE Commitment heeft daarnaast ook ruimere expertise op het gebied van secretarieel en technisch beheer. Hierdoor is een professioneel en compleet pakket aan dienstverlening ontstaan. Hierbij valt te denken aan:

– Financieel beheer, waaronder bemiddeling, uitbesteding, toezicht en controle op de administratieve uitvoering.
– Secretarieel beheer, bijvoorbeeld de ledenadministratie en het tijdig verwerken van eventuele mutaties.
– Technisch beheer, zoals meerjarenonderhoudsplannen en reparatieafhandelingen.

VVE Commitment biedt appartementseigenaren een Basic All-in pakket of een maatwerkpakket. Alles naar wens van bestuur en/of bewoners in te vullen. Want het ene pand (en parkeergelegenheid) is het andere niet.

WAQ

WAQ (Wagenvoort Advies Compas) is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten. De groep heeft haar naam te danken aan de oprichter en eigenaar Nico Wagenvoort. Bij WAQ komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen.
Door het bundelen van de diensten bieden wij klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar onze specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Hij bepaalt de richting, wij bieden een kompas. Samen houden we de koers in de gaten.

Naast de huidige diensten op het gebied van vastgoedfinancieringen, -verzekeringen en –administraties is het toetreden van VVE Commitment tot WAQ een mooie aanvulling op de dienstverlening.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?