"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Feestelijke opening appartementencomplex De Hofstede in Leusden

Onder toeziend oog van veel toekomstige bewoners, heeft projectontwikkelaar Cees Dijkshoorn maandag 31 mei het project ‘Hofstede’ op de hoek van de Hamersveldseweg en de Noorderinslag in Leusden officieel in gebruik genomen. VVE Commitment is trotse beheerder van dit mooie complex.

opening VvE De Hofstede Leusden

Met het afronden van de bouw van het project ‘Hofstede’ is Leusden een ‘iconisch gebouw’ op een markante plek in de gemeente rijker. Op de plaats waar tot voor enige tijd een tuin- en dierenwinkel was gevestigd, verrees een vijf verdiepingen tellend appartementengebouw met 17 woningen voor een ‘oudere doelgroep’. Op de begane grond is bedrijfsruimte gecreëerd die door een lokale makelaar zal worden betrokken.

Op een plek waar Leusden is ontstaan en vroeger de Hofsteden stonden, is nu een moderne variant gerealiseerd. Het gebouw ‘De Hofstede’ biedt ruimte aan 17 ‘Herenkamers’, kamers waar vroeger rijke lieden in de boerderijen verbleven om lekker even tot rust te komen. De nieuwe Herenkamers van De Hofstede hebben 3 of 4 kamers en wooncomfort die past bij de huidige tijd. Kortom, prachtige, ruime appartementen, en dat op een zeer centrale plek, omringd door voorzieningen en vele recreatieve mogelijkheden. Alle appartementen zijn bij oplevering reeds verkocht.

Het project kwam tot stand in samenwerking tussen projectontwikkelaar Cees Dijkshoorn (van De Nieuwe Ontwikkelaars uit Amerongen) en Janssen de Jong Projectontwikkeling (uit Utrecht) dat het complex bouwde. Bureau AG Nova Architecten tekende voor het ontwerp.  VVE Commitment heeft geholpen bij het opzetten van de Vereniging van Eigenaars en is de beheerder van dit complex.

Bron: hofstede-leusden.nl / Leusderkrant

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?